Ring til os

22 66 06 99

Tagmaling

kr. 99,- pr. m2fraeks. moms

Kronjysk Tagmaling forbedrer tagets kvalitet og udseende – du ser vores arbejde i bl.a. Viborg, Randers og Aarhus

Spar penge på renovation med kvalitet tagmaling

Tagmaling forlænger tagets levetid og det bliver som nyt igen.

kr. 99,- pr. m2fraeks. moms

Hvorfor skifte til nyt når taget kan males?

​Der er mange grunde til at vælge tagmaling i stedet for at få udskiftet sit tag. Udover at det er væsentlig dyrere at få skiftet sit tag ud, så kan det også være for ‘stor’ en løsning.

Når vi maler dit tag beskytter det nemlig også dit tag, så det forlænger tagets levetid. Selvfølgelig kan man ikke udskyde udskiftning af taget i al evighed, men ofte er tagmaling den perfekte løsning. Taget vil fremstår som nyt, og hvis der er små reparationer der skal klares, kan vi også klare det.

Desuden er der en del huse, især dem der er bygget mellem 1960-1980, som har eternit tage med asbest. Asbest er skadeligt så snart man begynder at pille ved det, og udskiftning af sådan et tag vil koste ekstra fordi det skal gøres på forsvarlig vis.

Tagmaling gøres med kvalitetsprodukter på miljøskånende vis

Udover at det er godt for pengepungen, skåner du også miljøet ved at få malet taget i stedet for udskiftning. For det første sørger du for, at der bruges færre materialer, og du sparer på affaldet.

Derudover har vi hos Kronjysk Tagmaling altid fokus på miljøet og kvaliteten. Derfor anvender vi kun professionelt renseudstyr og miljøgodkendt filtersystem til rensning af vandet.

Vores tagmaling er af høj kvalitet, som sikrer flotte resultater og lang holdbarhed. Vi kan desuden tilbyde det i de gængse farver, som sort, grå og rød.

tagmaler
tagmaler 4
tagmaler 2
tagmaler 5
Tagmaling egenskaber

Derfor skal du vælge vores tagmaling

Tagmalingen er med Nano teknologi, som giver taget ekstrem vandperle effekt når det regner, det sikre at taget ikke optager fugt.

Der er tilsat algebekæmpelses middel i malingen, så alevækst ikke forekommer.

Tagmalingen er også UV afvisende, det sikre at taget ikke “Bleges” af solen, men beholder sin glans og fremstår nymalet i mange år.

Tagmaling og tagrensning

Fordele ved tagmaling og tagrensning

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vi renser de mest gængse typer tag, som bølge eternit, beton tagsten og decra tage. Hvert type tag har sine egne egenskaber og kvaliteter, som vi selvfølgelig tager højde for.

Decra tag

Vi kan både rense og male dit decra tag. Decra tag er et ståltag som har været på markedet i ca. 25 år. Da et decra tag har en levetid på mellem 40-50 år, er det oplagt at få den renset og malet.
Decra tage kan have lidt problemer med algevækst på dem. Det kan derfor være nødvendigt med en ekstra vask, men dette rådgiver vi selvfølgelig omhyggeligt om når vi mødes.

Eternittag

Eternit består af plader fibercement. Det er et meget almindeligt type tag, som man ser på mange huse her i Danmark. Eternit kan være i flade plader (skiffereternit) eller i bølgeform (bølgeeternit) Fordelen er at det er overfladebehandlet, så der ikke er så meget vækst af mos og alger.

Kronjysk Tagmaling tilbyder rens og maling af dit skifertag. Hvis der fx er dårlige plader, kan vi også udskifte dem med det samme.

Betontagsten

Betontagsten er et naturligt materiale med en rigtig lang levetid. Det er derfor en god løsning at få renset og malet sit betontag, så det ser flot ud igennem hele sin levetid.

Hvis der er nogle tag/rygningsplader, der bør udskiftes, så klarer vi selvfølgelig også det, i sammenråd med Dem.

De behøver ikke at være hjemme under tagrensning og malingen, der skal bare være adgang til strøm og vand, så klare vi resten.

Ja, vi tilbyder nabo-rabat!

Hvis i er to eller flere, der får udført tagrensning og tagmaling på samme tid af os, gives der 10 % til alle parter.

  • Sort
  • Mørk Antrasit grå
  • Antrasit grå
  • Mocca brun
  • Svensk rød
  • Teglrød​
Tagrensning og tagmaling genopbygger overfladebeskyttelse og modvirker indtrængning af vand
Kronjysk tagmaling - professionel rensning og maling af dit tag
Professionel tagrensning i omegnen af Randers, Viborg, Aarhus og Aalborg.
Professionel tagmaling i omegnen af Randers, Viborg, Aarhus og Aalborg.

Bestil et gratis uforpligtelse tilbud

Få lavet skorsten samtidig

Kronjysk Tagmaling er også autoriseret til installation af skorstene til brændeovne.
Vi har mange års erfaring med støbning af skorsten, installation af modulskorsten og opsætning af stålskorsten.

Du har mulighed for at få det hele ordnet på en gang – få installeret din skorsten og brændeovn, og samtidig få et flot malet tag.