Ring til os

22 66 06 99

Tilbud Brændeovne

Varme i huset

Brændeovne og pejser

Kronjysk Tagmaling tilbyder, udover rensning og maling af tag, også installation af brændeovne, pejse og tilhørende skorsten.

Der er forskellige muligheder når du ønsker en brændeovn eller pejs installeret. Vi forhandler selv brændeovne pejse fra bl.a. Morsø og Lotus. Når du køber igennem os, kan vi give rådgivning ift. hvilken brændeovn vil passe til netop jeres behov. Desuden kan vi også se på mulighederne ift. skorsten – her er der også forskellige typer med hver deres fordele og ulemper.

Du har også mulighed for at vi installerer det du allerede har købt et andet sted, eller vi kan fx hjælpe med kun skorstenen. Hos os kan du få alt fra en enkelt ydelse til en totalløsning.

Valg af brændeovn

Der er flere ting man skal tænke over når man skal vælge en brændeovn. En af de forholdsvis nemme ting man skal forholde sig til, er udseende. Her skal man tænke over om man ønsker et klassisk udseende i støbejern, eller om man ønsker et mere moderne look i stål.
Derudover er det vigtigt at man ser på størrelsen af ovnen. En alt for stor brændeovn vil ikke passe ind i et lille rum, det vil blive for dominerende.
Man skal også tænke over om man ønsker en brændeovn der står på gulvet, eller en der er væghængt. Man kan også vælge en indbygget pejseindsats.

Der er selvfølgelig også det tekniske man skal forholde sig til. Man skal tænke over, hvor stor rummet er som skal opvarmes. En brændeovn har en bestem ‘effekt’, som kort sagt siger hvor meget den kan varme. Det er vigtigt at man vælger rigtigt her.

Vi kan rådgive dig om hvilke brændeovne der passer til jeres behov. Vi har hjulpet adskillige glade kunder i Randers og Aarhus med deres brændeovn og skorsten.

Brændeovne og pejser fra Morsø
Brændeovne og pejse af højeste kvalitet i mange forskellige stilarter
Kronjysk tagmaling klarer installation af din brændeovn
Professionel montering af brændeovne i Jylland
Kvalitet fra Morsø

Brændeovne og pejser fra Morsø

Morsø brændeovne er en af de mest kendte brændeovne i Danmark. De har eksisteret siden 1853 og har været Kongelig Hofleverandør siden 1915.

Klassiske brændeovne i støbejern

De fleste kan fremkalde sig en Morsø brændeovn fra hukommelsen. Med deres klassiske udseende har næsten enhver set dem stående i et hjem på et eller andet tidspunkt.
Morsø producerer selvfølgelig stadig disse brændeovne, men laver nu også mere moderne brændeovne. Desuden laver de pejseindsatse.

Kvalitet og design

Jydepejsen Brændeovne

Jydepejsen har eksisteret siden 1979 og er vokset til en af de støre mærker indenfor brændeovne her i Danmark.

Stort udvalg af forskellige brændeovnsmodeller

Jydepejsen tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller brændeovne og pejse. De tilbyder de klassiske brændeovne, men også moderne og stilrene løsninger. På denne måde er der noget til ethvert hjem.

Professionel installation af brændeovne og pejse i Jylland
Professionel installation af brændeovne og pejse i Jylland
Jydepejsen Cosmo med special fedtsten

Vi hjælper også med skorsten

Kronjysk Tagmaling kan også installere skorstenen til brændeovnen.

Vi tilbyder støbning af skorsten, modulskorsten og den altid populære stålskorsten.